Laminaat vloer aanbieding

Laminaat is in vele kleuren en maten verkrijgbaar. Niet voor niets, want laminaat is makkelijk en eenvoudig in gebruik en is ook snel te plaatsen. Bij DOVvloeren bieden wij A kwaliteit laminaat aan tegen de scherpste prijzen uit de regio. Naast de service die u van ons mag verwachten laten wij u graag onze collectie vloeren zien in de showroom van Den Dungen. Ontdek ons aanbod en bel 06 23241680 of neem contact op voor een bezoek in onze showroom! Uiteraard bent u ook zonder afspraak vrijblijvend welkom. Graag tot ziens.

Ruime keuze aan LAMINAAT vloeren

Bij Den Otter vloeren geniet je van een ruim aanbod aan laminaat vloeren van absolute topkwaliteit. Een laminaat vloer is bijna net zo mooi als echt hout en is zeer makkelijk te leggen door middel van een kliksysteem. Laminaat vloeren zijn in verschillende vormen en kwaliteiten verkrijgbaar. Onze aanbieding laminaat bestaat uit

 • Vloeren voor in vochtige ruimtes, zoals een badkamer of keuken,
 • XL laminaat; extra groot, breed of dik laminaat.
 • Tegellaminaat in verschillende afmetingen
laminaat vloer aanbieding

Meer weten over laminaat en benieuwd naar ons aanbod? Of zoekt u echt een laminaat vloer aanbieding? Kom dan eens langs in de showroom. Bekijk de openingstijden.

KNALLERS!

 • Eiken white wash. Zolang voorraad strekt €5,- m2

 • Laminaat  200+ designs va. €5,- m2. Informeer naar aantal meters nog beschikbaar.

 • Showroom Artikel €wow!

 • 7mm clicklaminaat Light Wood NU € 9,95

 • Pallets vol voordeel.

Laminaat voor in de badkamer

Laminaat voor in de badkamer. Dit is zeker mogelijk met de nieuwe generatie laminaat van Aqua+. Dit laminaat is speciaal ontworpen voor gebruik in vochtige ruimtes en bestand tegen een goede schrobbeurt. Leg het laminaat zonder problemen in de badkamer, keuken of inkomhal, net als in alle andere ruimtes in huis.

waterbestendig laminaat

Eenvoudig kliksysteem, snel gelegd

Deze moderne laminaat kwaliteit is eenvoudig te installeren dankzij het UNI fit kliksysteem. Onze Aqua+ collectie bestaat uit tegels in groot formaat en vloeren met houtdecors in diverse moderne kleuren.

Praktisch in gebruik voor op kantoor

Naast het thuisgebruik is de laminaat vloer ook zeer geschikt voor commercieel gebruik. Denk daarbij aan winkelruimtes, restaurants of kantoren.
Vochtige reiniging met stoomreiniger of borstelmachines is geen probleem, waardoor de hygiëne altijd goed gewaarborgd is.

XL laminaat

Extra grote laminaat planken en tegels. Wij kunnen laminaat leveren tot wel 2 meter lang. Ook is het mogelijk om extra brede planken tot wel 25 cm breed of extra dik tot wel 14mm te bestellen. Mooie massieve laminaatvloeren met een fraaie oppervlakte afwerking, volledig afgestemd op iedere woonwens. Onze XL vloeren zijn geschikt voor intensief gebruik.

 • Tot wel 2 meter lang
 • Extra brede planken tot wel 25 cm breed
 • Extra dik tot wel 14mm
xl laminaat

Tegellaminaat

Niet direct op zoek naar een plannenmotief? Dan zijn laminaat tegels een uitkomst. Dankzij het moderne kliksystemen is uw tegelvloer zó geïnstalleerd. De tegels zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar. DOV vloeren levert laminaat vloeren tegen de laagste prijs uit de regio. Altijd! Omdat wij onze producten altijd direct vanaf de fabriek leveren kunnen wij laminaat altijd aanbieden tegen groothandelsprijzen. Bekijk ons aanbod en bel 06 23241680 of neem contact op voor een bezoek in onze showroom! Graag tot ziens.

laminaat tegels