Planken vloer

Appartementen

D.O.V. Vloeren is gespecialiseerd in het leveren van houten vloeren. Wij kunnen onze vloeren leveren in diverse kleuren, maten en sorteringen. Zo is het voor ons ook mogelijk om vloeren te leggen in ruimtes met kleinere oppervlakken zoals appartementen of flats. In ons assortiment op de website kunt u kiezen uit alle vloeren die erop staan. Als u een tekening heeft van uw locatie dan kunnen wij berekenen hoeveel vierkante meters u nodig heeft. Wij kunnen gratis en vrijblijvend een offerte uit brengen. Neem gerust telefonisch contact op, mail ons of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag.

Zwevend leggen plankenvloer
Er zijn diverse mogelijkheden om vloeren te leggen. Zwevend leggen is van deze methodes de meest gebruikte. De reden dat wij zelf vaak kiezen voor het zwevend leggen is dat als u besluit te verhuizen u simpelweg de vloer weer mee kunt nemen. Vloeren worden steeds minder vaak verlijmd gelegd. Alleen bij grote oppervlakken is het noodzakelijk om de vloeren verlijmd te leggen.
Duurzaam en kwaliteit
Onze vloeren zijn voorzien van het FSC-keurmerk. Dat houdt in dat minimaal 70% van de vloer gemaakt is van gerecycled hout. In ons assortiment hebben we drie typen houten vloeren:
In een ander artikel in ons blog leggen we uit waar het verschil in zit tussen de diverse vloeren. We raden u aan om dit artikel goed door te lezen. Wilt u liever telefonisch contact om van ons een advies te ontvangen? Bel ons dan via 06 23241680. We staan u graag te woord.
U bent ook welkom in onze showrooms in Den Dungen en Papendrecht. Daar kunt u de verschillende soorten vloeren bekijken onder het genot van een kopje koffie/thee.

Vloer Prijzen en mogelijkheden

Houten Vloeren

300+ designs

Naar alle houten vloeren

Laminaat

Raak Geïnspireerd

Direct naar het laminaat

PVC Vloeren

Ontdek

Direct naar de PVC vloeren